Zobrazeno 1 - 10
of 14
pro vyhledávání: '"B Dambergs"'
Publikováno v:
Journal of the Science of Food and Agriculture. 100:2418-2424
Background: Near Infrared Reflectance Spectroscopy (NIRS) technology can be a powerful analytical technique for the assessment of plant starch, but generally samples need to be freeze‐dried and ground. This study investigated the feasibility of usi
Publikováno v:
Near-Infrared Spectroscopy in Agriculture
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=doi_________::0baa5316d1f35e33b3472b9751566fd6
https://doi.org/10.2134/agronmonogr44.c18
https://doi.org/10.2134/agronmonogr44.c18
Autor:
B Dambergs, Mark Gishen
Publikováno v:
NIR news. 13:9-15
Publikováno v:
Food chemistry. 173
The effect of canopy leaf removal and ultraviolet (UV) on Pinot noir grape and wine composition was investigated in this study. Limited basal leaf removal in the fruit zone was conducted, compared to shaded bunches. The UV exposure was controlled usi
Kniha
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Kniha
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Kniha
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Kniha
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.