Zobrazeno 1 - 10
of 1 775
pro vyhledávání: '"B Carré"'
Autor:
Böttger, Burkhard
Publikováno v:
Gnomon, 1999 Jan 01. 71(3), 284-285.
Externí odkaz:
https://www.jstor.org/stable/40493173
Autor:
Desy, Ph.
Publikováno v:
Latomus, 1998 Jan 01. 57(1), 191-193.
Externí odkaz:
https://www.jstor.org/stable/41538235
Autor:
Raepsaet, Georges
Publikováno v:
L'Antiquité Classique, 1989 Jan 01. 58, 572-572.
Externí odkaz:
https://www.jstor.org/stable/41658585
Publikováno v:
American Journal of Archaeology, 1996 Jul 01. 100(3), 638-638.
Externí odkaz:
https://www.jstor.org/stable/507066
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
J. Noblet, S. Dubois, J. Lasnier, M. Warpechowski, P. Dimon, B. Carré, J. van Milgen, E. Labussière
Publikováno v:
Animal, Vol 9, Iss 7, Pp 1138-1144 (2015)
Fasting heat production (FHP) is used for characterizing the basal metabolic rate of animals and the corresponding maintenance energy requirements and in the calculation of net energy value of feeds. In broilers, the most recent FHP estimates were ob
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/413f61b1b5864dfd9d65371563f48465
Autor:
S. Haessler, B. Fabre, J. Higuet, J. Caillat, T. Ruchon, P. Breger, B. Carré, E. Constant, A. Maquet, E. Mével, P. Salières, R. Taïeb, Y. Mairesse
Publikováno v:
Physical Review A. 106
Publikováno v:
Animal, Vol 8, Iss 9, Pp 1395-1401 (2014)
Thirty pelleted diets were given to broiler chickens (eight birds per diet; 21 to 35 days of age) for individual in vivo measurements of dietary net energy (NE) value, using three trials with 10 diets/trial. Amino acid formulation of diets was done o
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/a5a01e59599e44938f8ed94bfe02270d
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.