Zobrazeno 1 - 10
of 18
pro vyhledávání: '"BİLENLER, Tuğça"'
Publikováno v:
In LWT - Food Science and Technology January 2017 75:425-433
Autor:
BİLENLER, Tuğça1 tugca.bilenler@inonu.edu.tr, GÖKBULUT, İncilay1
Publikováno v:
Gümüshane Üniversitesi Fen Bilimleri Enstitüsü Dergisi. 2019, Vol. 9 Issue 4, p716-723. 8p.
Autor:
BİLENLER, Tuğça1 tugca.bilenler@inonu.edu.tr, KARABULUT, İhsan1
Publikováno v:
Eskişehir Technical University Journal of Science & Technology C - Life Sciences & Biotechnology. 2019, Vol. 7 Issue 2, p218-228. 11p.
Autor:
Bilenler, Tuğça
Sucuk üretimi esnasında uygulanan ısıl işlemde temel amaç gıda kaynaklı patojen mikroorganizmaların yaklaşık 68-70°C'de 15-20 dakikada yok edilmesidir. Ancak söz konusu işlem ile ürün güvenilirliğinin arttırılmasının yanı sıra
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=od_____10208::320bdc74eeb8e652a88f67dc6554f362
https://acikbilim.yok.gov.tr/handle/20.500.12812/133294
https://acikbilim.yok.gov.tr/handle/20.500.12812/133294
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Bilenler, Tuğça
Bu çalışmanın amacı, karadutun antimikrobiyel özelliklerinin belirlenmesi, karadutta bulunan aktif bileşiklerin tanımlanmasıdır. Karadutun antimikrobiyel aktivitesi gıda endüstrisinde personel hijyen indikatörü olarak kullanılan, var o
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=od_____10208::5dea5143de3e18ad8cc57d15d8e30bcf
https://acikbilim.yok.gov.tr/handle/20.500.12812/135959
https://acikbilim.yok.gov.tr/handle/20.500.12812/135959