Zobrazeno 1 - 10
of 149
pro vyhledávání: '"Bütikofer U"'
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Vergères, G., Kim, Jinyoung, Dardevet, Dominique, David, Jérémie, Stoffers, H., Blot, A., Pidou, V, Marmonier, C., Fabien-Soulé, V, Bütikofer, U., Vergeres, G., Polakof, Sergio
Publikováno v:
Journées Francophones de Nutrition
Journées Francophones de Nutrition, Nov 2019, Rennes, France. 2019, JFN 2019 Livre des résumés
Journées Francophones de Nutrition, Nov 2019, Rennes, France. 2019
Journées Francophones de Nutrition, Nov 2019, Rennes, France. 2019, JFN 2019 Livre des résumés
Journées Francophones de Nutrition, Nov 2019, Rennes, France. 2019
Introduction et but de l’étude : De nombreuses études montrent que la consommation de produits laitiers (PL) est associée à des bénéfices pour la santé, mais ceux-ci peuvent différer en fonction du type de PL, notamment en raison de la ferm
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=dedup_wf_001::c69d6aa2f31a840026fa08bf1e572209
https://hal.science/hal-02383598
https://hal.science/hal-02383598
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Publikováno v:
Fontaine, J, Bech-Andersen, S, Bütikofer, U & De Froidmont-Görtz, I 1998, ' Determination of Tryptophan in Feed by HPLC-Development of an Optimal Hydrolysis and Extraction Procedure by the EU Commission DG XII in Three International Collaborative Studies ' Agribiol. Res, vol. 51, no. 2 .
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=pure_au_____::ce8426cb79504649c1a16bf227a5a74f
https://pure.au.dk/portal/da/publications/determination-of-tryptophan-in-feed-by-hplc--development-of-an-optimal-hydrolysis-and-extraction-procedure-by-the-eu-commission-dg-xii-in-three-international-collaborative-studies(46789e30-f3e2-11db-b343-000ea68e967b).html
https://pure.au.dk/portal/da/publications/determination-of-tryptophan-in-feed-by-hplc--development-of-an-optimal-hydrolysis-and-extraction-procedure-by-the-eu-commission-dg-xii-in-three-international-collaborative-studies(46789e30-f3e2-11db-b343-000ea68e967b).html
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.