Zobrazeno 1 - 10
of 118
pro vyhledávání: '"Bütikofer, Ueli"'
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Eugster, Elisabeth, Fuchsmann, Pascal, Schlichtherle-Cerny, Hedwig, Bütikofer, Ueli, Irmler, Stefan
Publikováno v:
In International Dairy Journal September 2019 96:21-28
Autor:
Pimentel, Grégory *, Burton, Kathryn J, von Ah, Ueli, Bütikofer, Ueli, Pralong, François P, Vionnet, Nathalie, Portmann, Reto, Vergères, Guy
Publikováno v:
In The Journal of Nutrition June 2018 148(6):851-860
Autor:
Turgay, Meral, Schaeren, Walter, Graber, Hans Ulrich, Wagner, Elvira, Amrein, Rudolf, Bütikofer, Ueli, Wechsler, Daniel
Publikováno v:
In International Dairy Journal February 2018 77:80-88
Autor:
Guggisberg, Dominik, Winkler, Hans, Bütikofer, Ueli, Fröhlich-Wyder, Marie-Therese, Egger, Lotti, Badertscher, René, Wechsler, Daniel
Publikováno v:
In International Dairy Journal December 2017 75:111-119
Autor:
Gille, Doreen, Zangger, Nadine, Soneson, Charlotte, Bütikofer, Ueli, Delorenzi, Mauro, Schwander, Flurina, Kopf-Bolanz, Katrin A., Chollet, Magali, Walther, Barbara, Laederach, Kurt, Vergères, Guy
Publikováno v:
In The Journal of Nutritional Biochemistry May 2017 43:156-165
Publikováno v:
In International Dairy Journal October 2016 61:37-43
Autor:
Gille, Doreen, Bütikofer, Ueli, Chollet, Magali, Schmid, Alexandra, Altintzoglou, Themistoklis, Honkanen, Pirjo, Stoffers, Helena, Walther, Barbara, Piccinali, Patrizia
Publikováno v:
In Clinical Nutrition June 2016 35(3):638-644
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Guggisberg, Dominik, Burton-Pimentel, Kathryn J, Walther, Barbara, Badertscher, René, Blaser, Carola, Portmann, Reto, Schmid, Alexandra, Radtke, Thomas, Saner, Hugo, Fournier, Nadine, Bütikofer, Ueli, Vergères, Guy
Publikováno v:
Guggisberg, Dominik; Burton-Pimentel, Kathryn J; Walther, Barbara; Badertscher, René; Blaser, Carola; Portmann, Reto; Schmid, Alexandra; Radtke, Thomas; Saner, Hugo; Fournier, Nadine; Bütikofer, Ueli; Vergères, Guy (2022). Molecular effects of the consumption of margarine and butter varying in trans fat composition: a parallel human intervention study. Lipids in health and disease, 21(1), p. 74. BioMed Central 10.1186/s12944-022-01675-1
Background Whereas the dietary intake of industrial trans fatty acids (iTFA) has been specifically associated with inflammation, cardiovascular disease, and type 2 diabetes, understanding the impact of dietary fats on human health remains challenging
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=doi_dedup___::43482cb6b94162cb26702603e219acef
https://www.zora.uzh.ch/id/eprint/227806/
https://www.zora.uzh.ch/id/eprint/227806/