Zobrazeno 1 - 10
of 10
pro vyhledávání: '"Börekçi, Bilge Sayın"'
Publikováno v:
GIDA: The Journal of Food. 2024, Vol. 49 Issue 3, p466-477. 12p.
Publikováno v:
The EuroBiotech Journal, Vol 5, Iss 2, Pp 79-91 (2021)
Citric acid, an intermediate product of the Krebs cycle, has a wide usage area in the food industry since it has some functions such as acidulant, flavouring agent, preservative and antioxidant. Although molds are the most commonly used microorganism
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/2264858251614d11a35b7b406637e011
Publikováno v:
GIDA: The Journal of Food. 2022, Vol. 47 Issue 4, p564-575. 12p.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Publikováno v:
Poultry Science, Vol 99, Iss 4, Pp 2293-2299 (2020)
Poultry Science
Poultry Science
Kızılkaya, Pınar; Department of Food Technology, Ardahan Vocational School of Technical Sciences, Ardahan University; Makale. Börekçi, Bilge Sayın; Department of Food Engineering, Faculty of Engineering, Ardahan University; Makale.
Salted-
Salted-