Zobrazeno 1 - 10
of 185
pro vyhledávání: '"Böcker, Ulrike"'
Autor:
Kafle, Bijay, Måge, Ingrid, Wubshet, Sileshi Gizachew, Dankel, Katinka, Cattaldo, Marco, Böcker, Ulrike, O'Farrell, Marion, Afseth, Nils Kristian
Publikováno v:
In Food Control October 2024 164
Autor:
Måge, Ingrid, Wubshet, Sileshi Gizachew, Wold, Jens Petter, Solberg, Lars Erik, Böcker, Ulrike, Dankel, Katinka, Lintvedt, Tiril Aurora, Kafle, Bijay, Cattaldo, Marco, Matić, Josipa, Sorokina, Liudmila, Afseth, Nils Kristian
Publikováno v:
In Analytica Chimica Acta 15 December 2023 1284
Autor:
Kristoffersen, Kenneth Aase, Måge, Ingrid, Wubshet, Sileshi Gizachew, Böcker, Ulrike, Riiser Dankel, Katinka, Lislelid, Andreas, Rønningen, Mats Aksnes, Afseth, Nils Kristian
Publikováno v:
In Spectrochimica Acta Part A: Molecular and Biomolecular Spectroscopy 15 November 2023 301
Autor:
Rosqvist, Emil, Böcker, Ulrike, Gulin-Sarfraz, Tina, Afseth, Nils Kristian, Tolvanen, Stiina, Peltonen, Jouko, Sarfraz, Jawad
Publikováno v:
In Nano-Structures & Nano-Objects April 2023 34
Autor:
Kafle, Bijay, Böcker, Ulrike, Wubshet, Sileshi Gizachew, Dankel, Katinka, Måge, Ingrid, O`Farrell, Marion, Afseth, Nils Kristian
Publikováno v:
In Vibrational Spectroscopy January 2023 124
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Kristoffersen, Kenneth Aase, Afseth, Nils Kristian, Böcker, Ulrike, Dankel, Katinka Riiser, Rønningen, Mats Aksnes, Lislelid, Andreas, Ofstad, Ragni, Lindberg, Diana, Wubshet, Sileshi Gizachew
Publikováno v:
In Food Chemistry 15 July 2022 382
Autor:
Lindberg, Diana *, Kristoffersen, Kenneth Aase, de Vogel-van den Bosch, Heleen, Wubshet, Sileshi Gizachew, Böcker, Ulrike, Rieder, Anne, Fricke, Enno, Afseth, Nils Kristian
Publikováno v:
In Process Biochemistry November 2021 110:85-93
Autor:
Rieder, Anne, Afseth, Nils Kristian, Böcker, Ulrike, Knutsen, Svein Halvor, Kirkhus, Bente, Mæhre, Hanne K., Ballance, Simon, Wubshet, Sileshi Gizachew
Publikováno v:
In Food Chemistry 1 October 2021 358
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.