Zobrazeno 1 - 10
of 151
pro vyhledávání: '"Bóta J"'
Autor:
Berkó S, Szűcs KF, Balázs B, Csányi E, Varju G, Sztojkov-Ivanov A, Budai-Szűcs M, Bóta J, Gáspár R
Publikováno v:
Drug Design, Development and Therapy, Vol 2016, Iss Issue 1, Pp 1695-1701 (2016)
Szilvia Berkó,1,* Kálmán F Szűcs,2,* Boglárka Balázs,1,3 Erzsébet Csányi,1 Gábor Varju,4 Anita Sztojkov-Ivanov,2 Mária Budai-Szűcs,1 Judit Bóta,2 Róbert Gáspár2 1Department of Pharmaceutical Technology, Faculty of Pharmacy, University
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/84e3d046482f4b36ad3c0f37ce32dc86
Autor:
Fuentes, S., Hernández-Montes, E., Escalona, J.M., Bota, J., Gonzalez Viejo, C., Poblete-Echeverría, C., Tongson, E., Medrano, H.
Publikováno v:
In Computers and Electronics in Agriculture August 2018 151:311-318
Publikováno v:
The New Phytologist, 2006 Jan 01. 172(1), 73-82.
Externí odkaz:
https://www.jstor.org/stable/4091453
Publikováno v:
The New Phytologist, 2003 Nov 01. 160(2), 403-412.
Externí odkaz:
https://www.jstor.org/stable/1514290
Autor:
Montero, R., Mundy, D., Albright, A., Grose, C., Trought, M.C.T., Cohen, D., Chooi, K.M., MacDiarmid, R., Flexas, J., Bota, J.
Publikováno v:
In Food Chemistry 15 April 2016 197 Part B:1177-1183
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Kniha
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Perez-Martin, A., Flexas, J., Ribas-Carbó, M., Bota, J., Tomás, M., Infante, J. M., Diaz-Espejo, A.
Publikováno v:
Journal of Experimental Botany, 2009 Jan 01. 60(8), 2391-2405.
Externí odkaz:
http://dx.doi.org/10.1093/jxb/erp145
Publikováno v:
Ciência e Técnica Vitivinícola, Vol 39, Iss 1, Pp 51-63 (2024)
Symbiosis with arbuscular mycorrhizal fungi (AMF) has long been recognized for its positive impact on plant health. Today, various companies market AMF-based commercial inoculants as biofertilizers or biostimulants for sustainable agriculture. Howeve
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/01ce6d329c6d4ea5b356e6fc4e4c8173