Zobrazeno 1 - 10
of 91
pro vyhledávání: '"Béra F."'
Publikováno v:
Biotechnologie, Agronomie, Société et Environnement, Vol 14, Iss 3, Pp 389-398 (2010)
Comparison of two drying models applied to corn drying in fluidized bed. In this article, two predictive models of the temperature and water content of corn grains during their drying in a fluidized bed are compared. The first model is a simplified o
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/01f9e0f06b5249248d5758c523e2bf30
Autor:
Coulibaly, I., Dubois-Dauphin, R., Danthine, S., Majad, L., Mejoub, T., Destain, J., Béra, F., Wathelet, JP., Thonart, P.
Publikováno v:
Biotechnologie, Agronomie, Société et Environnement, Vol 15, Iss 2, Pp 287-299 (2011)
Preservation of industrial's lactic acid bacteria (probiotics) by freeze-drying. Majority of the lactic acid bacteria have important nutritional needs and do not have resistance against the environmental conditions surrounding their production (dryin
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/6fdffa0e617b4d7d82920bbc03e003ec
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Publikováno v:
Biotechnologie, Agronomie, Société et Environnement, Vol 19, Iss 3, Pp 301-312 (2015)
Introduction. Corn is the main cereal cultivated in the world. As feedstuffs for broiler chickens, corn grains provide the majority of the animals' required metabolizable energy and an appreciable amount of protein. However, when submitted to high te
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Publikováno v:
Biotechnologie, Agronomie, Société et Environnement, Vol 17, Iss 4, Pp 622-633 (2013)
Towards the integration of sorghum as an adjunct in the modern brewery industry. A review. Despite the relatively recent use of sorghum in brewing, the accumulated information from studies on the use of this cereal in malting and brewing is far from
Publikováno v:
Biotechnologie, Agronomie, Société et Environnement, Vol 16, Iss 1, Pp 93-101 (2012)
Opportunity to take the grain internal transfers into account in the context of the modelization of the fixed bed drying of corn: a review. The fixed-bed drying is a preservation technique widely used in food industries. Its control and optimization
Publikováno v:
Biotechnologie, Agronomie, Société et Environnement, Vol 15, Iss 2, Pp 315-326 (2011)
Structures and phenomena occurring during the heat treatment of cornstarch. The structure of cornstarch and the modifications induced during the heat treatments are presented in this review. Current knowledge indicate that the starch granules are sem
Publikováno v:
Biotechnologie, Agronomie, Société et Environnement, Vol 14, Iss s2, Pp 583-584 (2010)
The total lipids of Tsukamurella paurometabola C-924 were analyzed after freeze-drying. Seven individual lipids classes were identified namely neutral lipids (NLs), fatty acids (FAs), phospholipids (PLs), sterol ester (SEs), triglycerides (TGs), digl
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.