Zobrazeno 1 - 10
of 10
pro vyhledávání: '"Bárcenas, María Eugenia"'
Publikováno v:
In LWT - Food Science and Technology 2010 43(1):12-19
Publikováno v:
In Journal of Food Engineering 2009 94(3):241-247
Publikováno v:
In Journal of Food Engineering 2006 72(1):92-99
Publikováno v:
In Food Hydrocolloids 2005 19(6):1037-1043
Publikováno v:
In Food Hydrocolloids 2004 18(5):769-774
Publikováno v:
In Food Research International 2003 36(8):863-869
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Bárcenas, María Eugenia, Rosell, Cristina M. crosell@iata.csic.es
Publikováno v:
Food Chemistry. Apr2006, Vol. 95 Issue 3, p438-445. 8p.
Publikováno v:
European Food Research and Technology; 20031201, Vol. 218 Issue: 1 p56-61, 6p
Autor:
Lu, Qian, He, Yaqiang
Due to recent studies, quinoa is regarded as a new food resource with great benefits for human beings. Due to its high value in nutrients, this kind of wheat is being exploited in the food industry as a new food resource. However, currently some ques