Zobrazeno 1 - 10
of 128
pro vyhledávání: '"B, Siwek"'
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Publikováno v:
Applied Surface Science. 252:723-729
Publikováno v:
SPIE Proceedings.
In the paper we present implementation of 3D DIC method for in-situ diagnostic measurements of expansion bellows in heating chambers. The simultaneous measurements of a supply and a return pipeline were carried out in a heating chamber in Warsaw at t
Publikováno v:
Roczniki Panstwowego Zakladu Higieny. 50(3)
The contents of nitrites and nitrates in whole day's food of children at preschool age have been examined. Meals consisted of three dishes were taken from one of the day nurseries in Lódź in January 1996. In the evaluation of the degree of exposure
Publikováno v:
Roczniki Panstwowego Zakladu Higieny. 50(3)
During the research work the contents of nitrates and nitrites in whole day's food of adults were examined. The study were carried out in February 1996. In the evaluation of the degree of exposure highest permissible daily intake was considered of ni
Publikováno v:
European journal of gynaecological oncology. 20(5-6)
The present study was undertaken to establish the diagnostic utility of total sialic acid (SA) determination in the serum of patient with ovarian neoplasia. In a group of 29 patients with histopathologically confirmed ovarian neoplasia, concentration
Autor:
A, Markowska, A, Kotkowska, W, Furmanek, L, Gackowska, B, Siwek, E, Kacprzak-Strzałkowska, W, Błońska
Publikováno v:
Roczniki Panstwowego Zakladu Higieny. 46(4)
The contents of nitrates and nitrites in selected vegetables reaped in summer and autumn in 1993 were investigated. The samples of vegetables were collected directly from the producers from area of Lódź and from outside of the city. Nitrates were r
Autor:
A, Markowska, A, Kotkowska, W, Furmanek, L, Gackowska, B, Siwek, E, Kacprzak-Strzałkowska, A, Błońska
Publikováno v:
Roczniki Panstwowego Zakladu Higieny. 46(4)
The levels of nitrates and nitrites were determined in fresh vegetables and the same products subjected to culinary processing such as boiling. Nitrates were reduced on a cadmium column to nitrites, where upon they were determined colorimetrically us