Zobrazeno 1 - 10
of 136
pro vyhledávání: '"B, Mioc"'
Autor:
Z. Klir, J.M. Castro-Montoya, J. Novoselec, J. Molkentin, M. Domacinovic, B. Mioc, U. Dickhoefer, Z. Antunovic
Publikováno v:
Animal, Vol 11, Iss 10, Pp 1772-1778 (2017)
The aim was to determine the effect of substituting pumpkin seed cake (PSC) or extruded linseed (ELS) for soya bean meal in goats’ diets on milk yield, milk composition and fatty acids profile of milk fat. In total, 28 dairy goats were divided into
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/d6f006394af74913abc159f20aa48e33
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
UBAVKA B. MIOC, MARIJA TODOROVIC, IVANKA HOLCLAJTNER-ANTUNOVIC, DANICA BAJUK-BOGDANOVIC, JOANNA ZAKRZEWSKA
Publikováno v:
Journal of the Serbian Chemical Society, Vol 73, Iss 2, Pp 197-209 (2008)
The behaviour of two heteropolyacids (HPAs) with quite different stability in aqueous solutions was systematically investigated by UV, IR and NMR spectroscopy and potentiometric titration. It was shown that the Keggin structure of 12-tungstosilicic a
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/97713fe29a1643f4b0dfb87ce45baff0
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Publikováno v:
Journal of the Serbian Chemical Society, Vol 66, Iss 7, Pp 451-462 (2001)
The infrared spectra of the copigments of malvin with several organic acids: caffeic, ferulic, sinapic, chlorogenic, and tannic, were analyzed in order to elucidate the bonding of the molecules in the copigments. It was established that copigmentatio
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/102b0a50290b416d92c8676157ad96a6