Zobrazeno 1 - 10
of 771
pro vyhledávání: '"B, Habibi"'
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Publikováno v:
مجله بیوتکنولوژی کشاورزی, Vol 10, Iss 3, Pp 31-44 (2018)
The increasing microbial resistance to existing antibiotics has increased the interest in novel antimicrobial compounds. Antimicrobial peptides (AMPs) represent an attractive alternative to classical antibiotics. Lasioglossins are a group of peptides
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/5ee353a82f014721bed25b713e3bd895
Publikováno v:
Food Science & Nutrition. 11:350-363
Autor:
Esmat Rousta, Akihiko Oka, Bo Liu, Jeremy Herzog, Aadra P. Bhatt, Jeremy Wang, Mohammad B. Habibi Najafi, Ryan Balfour Sartor
Publikováno v:
Nutrients, Vol 13, Iss 10, p 3565 (2021)
Commonly used synthetic dietary emulsifiers, including carboxymethylcellulose (CMC) and polysorbate-80 (P80), promote intestinal inflammation. We compared abilities of CMC vs. P80 to potentiate colitis and impact human microbiota in an inflammatory e
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/503385f3342f4b1e8d8d759cacb60321
Publikováno v:
AMB Express, Vol 7, Iss 1, Pp 1-10 (2017)
Abstract Lactobacilli, as the largest group of lactic acid bacteria, produce large amounts of antimicrobial metabolites such as organic acids, fatty acids, ammonia, hydrogen peroxide, diacetyl and bacteriocin, which inhibit the growth of pathogenic b
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/00aae8f4335a42a8b4bbd05935038367
Publikováno v:
Heliyon, Vol 5, Iss 2, Pp e01204- (2019)
In this study, the effects of milk fat content (0%, 2% and 3.5%) and starter culture (autochthonous or commercial) on physicochemical properties, degree of proteolysis, antioxidant activity and viability of Lactobacillus acidophilus, within 21 days s
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/3c6b178d8e15414e8ab6ba673eef007f
Publikováno v:
Heliyon, Vol 4, Iss 12, Pp e01017- (2018)
One of the ways to improve food safety and reduce community health risks is fortification of these products with inulin. Inulin, in spite of the effects and nutritional benefits, will also have undesirable effects on the quality and shelf life of bre
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/7fbe013930144fb3b922c397297d2fb0
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.