Zobrazeno 1 - 10
of 72
pro vyhledávání: '"B, De Giulio"'
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Livia Malorni, G. Forte, Rosaria Cozzolino, B. De Giulio, F. Siano, Antonella Martignetti, Gianluca Picariello
Publikováno v:
Journal of food composition and analysis
info:cnr-pdr/source/autori:R.Cozzolino, L.Malorni, A.Martignetti, G.Picariello, F.Siano, G.Forte, B.De Giulio/titolo:Comparative analysis of volatile profiles and phenolic compounds of Four Southern Italian onion (Allium cepa L.) Landraces/doi:10.1016%2Fj.jfca.2021.103990/rivista:Journal of food composition and analysis (Print)/anno:2021/pagina_da:103990/pagina_a:/intervallo_pagine:103990/volume:101
info:cnr-pdr/source/autori:R.Cozzolino, L.Malorni, A.Martignetti, G.Picariello, F.Siano, G.Forte, B.De Giulio/titolo:Comparative analysis of volatile profiles and phenolic compounds of Four Southern Italian onion (Allium cepa L.) Landraces/doi:10.1016%2Fj.jfca.2021.103990/rivista:Journal of food composition and analysis (Print)/anno:2021/pagina_da:103990/pagina_a:/intervallo_pagine:103990/volume:101
Volatile and phenolic compounds of four onion landraces (Airola, Alifana, Montoro and Vatolla) cultivated in Campania region (southern Italy) were compared. Overall, 31 volatiles were identified in the four landraces including: sulfur metabolites (19
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=doi_dedup___::415858d830624e5782a0f30c7d687f8b
https://publications.cnr.it/doc/454289
https://publications.cnr.it/doc/454289
Autor:
R. Cozzolino, B. De Giulio, M.P. Pellicano, B. Pace I. Capotorto, A. Martignetti, M. D'Agresti, C. Laurino, M. Cefola
Publikováno v:
Lebensmittel-Wissenschaft + Technologie (2020).
info:cnr-pdr/source/autori:R. Cozzolino, B. De Giulio, M.P. Pellicano, B. Pace I. Capotorto, A. Martignetti, M. D'Agresti, C. Laurino, M. Cefola/titolo:Volatile, quality and olfactory profiles of fresh-cut polignano carrots stored in air or in passive modified atmospheres/doi:/rivista:Lebensmittel-Wissenschaft + Technologie/anno:2020/pagina_da:/pagina_a:/intervallo_pagine:/volume
info:cnr-pdr/source/autori:R. Cozzolino, B. De Giulio, M.P. Pellicano, B. Pace I. Capotorto, A. Martignetti, M. D'Agresti, C. Laurino, M. Cefola/titolo:Volatile, quality and olfactory profiles of fresh-cut polignano carrots stored in air or in passive modified atmospheres/doi:/rivista:Lebensmittel-Wissenschaft + Technologie/anno:2020/pagina_da:/pagina_a:/intervallo_pagine:/volume
Volatile organic compounds (VOCs), quality attributes (respiration activity, total phenols and antioxidant activity) and olfactory profile by electronic nose of fresh-cut orange and purple Polignano carrots stored in Air or passive modified atmospher
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=cnr_________::e7c9e9568218fc9f892c46f4c1aa0f85
http://www.cnr.it/prodotto/i/434872
http://www.cnr.it/prodotto/i/434872
Autor:
Carmine Laurino, Luigi Zampella, Antonella Martignetti, Livia Malorni, Mario Paolo Pellicano, Rosaria Cozzolino, Milena Petriccione, B. De Giulio
Publikováno v:
Food chemistry 316 (2020). doi:10.1016/j.foodchem.2020.126340
info:cnr-pdr/source/autori:Cozzolino R.; De Giulio B.; Petriccione M.; Martignetti A.; Malorni L.; Zampella L.; Laurino C.; Pellicano M.P./titolo:Comparative analysis of volatile metabolites, quality and sensory attributes of Actinidia chinensis fruit/doi:10.1016%2Fj.foodchem.2020.126340/rivista:Food chemistry/anno:2020/pagina_da:/pagina_a:/intervallo_pagine:/volume:316
info:cnr-pdr/source/autori:Cozzolino R.; De Giulio B.; Petriccione M.; Martignetti A.; Malorni L.; Zampella L.; Laurino C.; Pellicano M.P./titolo:Comparative analysis of volatile metabolites, quality and sensory attributes of Actinidia chinensis fruit/doi:10.1016%2Fj.foodchem.2020.126340/rivista:Food chemistry/anno:2020/pagina_da:/pagina_a:/intervallo_pagine:/volume:316
Volatile organic compounds, quality and sensory parameters of four yellow- ('Dori', 'G3', 'Jintao' and 'Soreli') and two green-fleshed ('Hayward' and 'Summer') kiwifruit cultivars were assessed. Statistical analysis was performed on volatiles, qualit
Autor:
Bernardo Pace, Maria Cefola, Carmine Laurino, Mario Paolo Pellicano, Rosaria Cozzolino, M. D'Agresti, Antonella Martignetti, B. De Giulio, I. Capotorto
Publikováno v:
LWT. 137:110408
Volatile organic compounds (VOCs), quality attributes (respiration activity, total phenols and antioxidant activity) and olfactory profile by electronic nose of fresh-cut orange and purple Polignano carrots stored in Air or passive modified atmospher
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
R, Cozzolino, A, Martignetti, M, Cefola, B, Pace, I, Capotorto, B, De Giulio, N, Montemurro, M P, Pellicano
Publikováno v:
Food chemistry. 286
Volatile organic compounds, quality and sensory attributes of sweet cherry cv "Ferrovia", cold packaged in Air or in different modified atmospheres (Low-O
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.