Zobrazeno 1 - 10
of 307
pro vyhledávání: '"B, Colas"'
Autor:
P. Ropero, F. A. González, J. M. Nieto, W. M. Torres-Jiménez, B. Colas, P. Estival, A. Calo, S. Escribano, S. Rochas, A. Villegas, C. Benavente, G. E. de Eritropatología
Publikováno v:
HemaSphere, Vol 6, Pp 2108-2109 (2022)
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/ee83c178977649a3b9fb90bc621be344
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Defining reintroduction success using IUCN criteria for threatened species: a demographic assessment
Autor:
M. Saint-Jalme, J‐B. Mihoub, I. Guigon, Christian Kerbiriou, B. Colas, François Sarrazin, Aloïs Robert
Publikováno v:
Animal Conservation. 18:397-406
Despite recent efforts to develop the science of reintroduction biology, there is still no general and broadly accepted definition of reintroduction success. We investigate this issue based on the postulates (1) that successful reintroduction program
Publikováno v:
La Revue de Médecine Légale. 5:100-104
Resume L’examen medicolegal a l’unite medicojudiciaire (UMJ) est une etape clef dans le parcours des victimes d’infractions penales. Cette consultation renferme une valeur psychologique indeniable et ouvre la voie a une possible reconnaissance
Publikováno v:
International Dairy Journal
International Dairy Journal, Elsevier, 2005, 15 (10), pp.1006-1016. ⟨10.1016/j.idairyj.2004.09.007⟩
International Dairy Journal, Elsevier, 2005, 15 (10), pp.1006-1016. ⟨10.1016/j.idairyj.2004.09.007⟩
International audience; The viscoelastic properties of acid milk gels containing small amounts of different fats were investigated. Skim milk was reconstituted from ultra low-heat skim milk powder and emulsions made with 2% (v/v) sunflower oil, olive
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Publikováno v:
Journal of Dairy Research. 70:423-431
The enhancement of the strength of set acid gels by heating milk was related to rheological parameters (water retention capacity, storage modulus) of corresponding stirred gels. To obtain accurate rheological data from stirred gel it was necessary to