Zobrazeno 1 - 10
of 311
pro vyhledávání: '"B, Bakiz"'
Autor:
M. AIT TALEB, R. MAMOUNI, N. SAFFAJ, M. AIT BENOMAR, A. BAKKA, A. MOUNA, A. BENLHACHEMI, B. BAKIZ, S. LAZAR
Publikováno v:
Scientific Study & Research: Chemistry & Chemical Engineering, Biotechnology, Food Industry, Vol 18, Iss 4, Pp 417-426 (2017)
The potassium fluoride doped Animal Bone Meal (KF/ABM) was prepared and characterized using several techniques to identify the structural properties. After, it has been used as a new and eco-friendly catalyst for the preparation of from aldehydes and
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/73c4675a54a04f589e81356c024b0510
Publikováno v:
Journal of Engineering Science and Technology, Vol 12, Iss 2, Pp 423-438 (2017)
In the present study, the powder of jujube shell (raw and modified) was tested for removing crystal violet (CV)from aqueous solution. The biosorbents were characterized by FTIR, SEM and pHZPC analysis.The biosorption behavior was studied in batch exp
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/a04ddfd60022418e9b14ebd9381ce367
Autor:
A. Bouddouch, E. Amaterz, B. Bakiz, F. Guinneton, A. Taoufyq, S. Villain, J.-R. Gavarri, M. Mansori, J.-C. Valmalette, A. Benlhachemi
Publikováno v:
Research on Chemical Intermediates. 48:3315-3334
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
B. Akhsassi, Y. Ettahiri, B. Bakiz, A. Taoufyq, S. Villain, C. Favotto, F. Guinneton, J.-R. Gavarri, A. Benlhachemi
Publikováno v:
Colloids and Surfaces A: Physicochemical and Engineering Aspects. :131762