Zobrazeno 1 - 10
of 210
pro vyhledávání: '"Azzouzi, H."'
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Publikováno v:
African Journal of Range & Forage Science; Sep2024, Vol. 41 Issue 3, p196-203, 8p
Publikováno v:
In Procedia Engineering 2016 138:302-307
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
L’objectif de cette étude est d’évaluer la qualité d’une confiture de clémentine en utilisant la pectine extraite des écorces de clémentine. La confiture a été préparée en utilisant la pectine extraite (CPE) ainsi que la pectine comme
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=doi_________::a7331055c79c80c42b4028ef24468079
Citrus juices hold the leading position among juices in Moroccan global consumption. The nutritional quality of juice is mainly related to its polyphenols and vitamin C contents, and antioxidant properties. The degradation of these bioactive compound
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=doi_________::fad1ddf4f6fc225c0548ab796785d070
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Publikováno v:
In Revue du rhumatisme November 2016 83 Supplement 1:A272-A272
Publikováno v:
International Journal of Recycling of Organic Waste in Agriculture; Autumn2022, Vol. 11 Issue 4, p541-552, 12p
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.