Zobrazeno 1 - 10
of 112
pro vyhledávání: '"Azuma, Yoshinao"'
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Additional file 1: Fig. S1 Calibration curves of the histamine standard (dotted line) and after HAp addition (solid line). The error bars denote SD (n = 3). r2: the histamine standard = 0.9958, the calibration with HAp = 0.9944. HAp (0.9 µg/µL) was
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=doi_dedup___::53af2e31a86f782b7c8dd4153af76caf
Additional file 1. Table S1. List of primers used in this work. Table S2. Comparison of transformation efficiencies of different strains of Halomonas. Table S3. N-terminal amino acid sequences of highly accumulated proteins. Table S4. Results of pyrF
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=doi_dedup___::a0e6688ded89772b606f5af849944c58
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Publikováno v:
Proceedings of the National Academy of Sciences of the United States of America, 1995 May . 92(11), 5159-5163.
Externí odkaz:
https://www.jstor.org/stable/2367691
Autor:
Otani, Tomoyuki, Nishihira, Kensaku, Azuma, Yoshinao, Yamashita, Atsushi, Shibata, Yoshisato, Asada, Yujiro, Hatakeyama, Kinta
Publikováno v:
Clinical Pathology; 9/26/2022, Vol. 15, p1-6, 6p
Publikováno v:
Renal Replacement Therapy; 8/2/2022, Vol. 8 Issue 1, p1-5, 5p
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.