Zobrazeno 1 - 10
of 161
pro vyhledávání: '"Azorubine"'
Publikováno v:
شیمی کاربردی روز, Vol 18, Iss 68, Pp 107-122 (2023)
In this study, bismuth ferrite) BFO ( particles were synthesized by sol-gel method. Bismuth ferrite, with high particle distribution and good response to Visible light was responsive. Azorubine was selected as a contaminant in this study. The pH valu
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/1e4223cf496b42389dd7a1879a7e61d1
Publikováno v:
Substantia (2022)
The addition of azorubine to a viscoelastic aqueous dispersion of sodium oleate (NaOL, 0.43 M, 13% w/w) and KCl (up to 4% w/w) leads to a green gel-like system whose rheological behavior can be efficiently and reversibly triggered from remote by usin
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/7552bcbe758049c883b9422b92fd0fb4
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Assia Nait-Merzoug, Ouanassa Guellati, Salma Djaber, Naima Habib, Aicha Harat, Jamal El-Haskouri, Dominique Begin, Mohamed Guerioune
Publikováno v:
Applied Sciences, Vol 11, Iss 19, p 8899 (2021)
A membranous shaped Ni/Zn layered double hydroxide based nanohybrid was obtained using a low-cost template-free hydrothermal process at optimized growth conditions of 180 °C for 6 h. The synthesized nanohybrid was structurally, texturally and morpho
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/2b2eaefd70fb4dae951ae639453ccb0e
Publikováno v:
Standartnye Obrazcy, Vol 0, Iss 3, Pp 12-20 (2017)
Actuality of the research. Development of standard samples (SS) of food colour content continues to be relevant to enhance safety and quality of food products, additives and other micro-ingredients as well as to deal with import substitution. Work ob
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/1ef1287ae58143bda885c2dc10f3aae1
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Degradação Fotocatalítica de Corante Alimentício Azorrubina e Monitoramento de Redução de Toxicidade
Autor:
Danilo Rodrigues de Souza, Jacques Antonio de Miranda, Karla Renata Ribeiro, Ana Maria Mapeli, David de Jesus Santos
Publikováno v:
Orbital: The Electronic Journal of Chemistry, Vol 1, Iss 1, Pp 50-56 (2016)
In present work, simples of the food dyes organic synthetic (C2OH12N2Na2O7S2) was submitted to photodegradation with a support of the Fenton and photo-Fenton reactions and measure toxicity with a support of essays germination of the lettuce seeds (La
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/c66865459f7742ab9c885a78cebdcd8c
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.