Zobrazeno 1 - 10
of 19
pro vyhledávání: '"Azambuja de Freitas, Jakeline Marcela"'
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Godoy, Antonio Cesar, Hugh Oxford, Jarred, Azambuja de Freitas, Jakeline Marcela, Vianna Nunes, Ricardo, Neu, Dacley Hertes, Batista Rodrigues, Rômulo, Boscolo, Wilson Rogé;rio, Feiden, Aldi
Publikováno v:
Journal of Applied Aquaculture; 2022, Vol. 34 Issue 1, p130-146, 17p
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Azambuja de Freitas, Jakeline Marcela, Higuchi, Letícia Hayashi, Feiden, Aldi, Maluf, Márcia Luzia Ferrarezi, Dallagnol, Jackeline Marcante, Boscolo, Wilson Rogério
Publikováno v:
Semina: Ciências Agrárias; Vol. 32 No. 2 (2011); 613-620
Semina: Ciências Agrárias; v. 32 n. 2 (2011); 613-620
Semina. Ciências Agrárias
Universidade Estadual de Londrina (UEL)
instacron:UEL
Semina: Ciências Agrárias; v. 32 n. 2 (2011); 613-620
Semina. Ciências Agrárias
Universidade Estadual de Londrina (UEL)
instacron:UEL
The goal of this study was to evaluate the process of salting and dry salting of fillets in pacu (P. mesopotamicus), from cultivation in cages. Fillet with skin were salted at a rate of 40% of salt in relation of the initial weight, for a period of 1
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=od______3056::94284011d90afaf8d3bb6fcdbca5e359
https://ojs.uel.br/revistas/uel/index.php/semagrarias/article/view/3983
https://ojs.uel.br/revistas/uel/index.php/semagrarias/article/view/3983
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.