Zobrazeno 1 - 10
of 218
pro vyhledávání: '"Ayub Marco A. Záchia"'
Publikováno v:
Brazilian Archives of Biology and Technology, Vol 46, Iss 1, Pp 121-128 (2003)
The yeast Kluyveromyces marxianus CBS 6556 was grown on whey to produce nucleotide-rich yeast extracts. Thermal treatments of cells at 35 or 50ºC for 15-30h resulted in yeast extracts containing about 20 g/L protein, with only the second treatment r
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/279c59b0cf874099a6ed6ff872e190d0
Autor:
Alves, Gabriela S., de Andrades, Diandra, Salgado, Jose C.S., Mariano, Clara B., Berto, Gabriela Leila, Segato, Fernando, Ayub, Marco Antônio Záchia, Ward, Richard J., Alnoch, Robson C., Polizeli, Maria de Lourdes T.M.
Publikováno v:
In International Journal of Biological Macromolecules November 2024 280 Part 2
Autor:
Marisutti, Estela, Viegas, Bruno Marques, Rodrigues, Naira Poerner, Ayub, Marco Antônio Záchia, Rossi, Daniele Misturini
Publikováno v:
In Renewable Energy April 2024 224
Autor:
Eidt, Gustavo, Koehler, Alessandra, Dall Cortivo, Paulo Roberto, Ayub, Marco Antônio Záchia, Flôres, Simone Hickmann, Arthur, Rodrigo Alex
Publikováno v:
In Food Bioscience December 2023 56
Autor:
Dartora, Bruna, Hickert, Lilian Raquel, Fabricio, Mariana Fensterseifer, Ayub, Marco Antônio Zachia, Furlan, Júnior Mendes, Wagner, Roger, Perez, Karla Joseane, Sant'Anna, Voltaire
Publikováno v:
In Food Research International December 2023 174 Part 1
Autor:
Dartora, Bruna, Crepalde, Ludmylla Tamara, Hickert, Lilian Raquel, Fabricio, Mariana Fensterseifer, Ayub, Marco Antônio Zachia, Veras, Flávio Fonseca, Brandelli, Adriano, Perez, Karla Joseane, Sant’Anna, Voltaire
Publikováno v:
In International Journal of Gastronomy and Food Science September 2023 33
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Duarte, Lovaine Silva, Barsé, Laísa Quadros, Dalberto, Pedro Ferrari, da Silva, William Tadeu Santos, Rodrigues, Rafael Costa, Machado, Pablo, Basso, Luiz Augusto, Bizarro, Cristiano Valim, Ayub, Marco Antônio Záchia *
Publikováno v:
In Enzyme and Microbial Technology March 2020 134
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.