Zobrazeno 1 - 10
of 193
pro vyhledávání: '"Ayestarán, Belén"'
Autor:
Canalejo, Diego, Martínez-Lapuente, Leticia, Ayestarán, Belén, Pérez-Magariño, Silvia, Guadalupe, Zenaida
Publikováno v:
In Food Chemistry 1 January 2024 430
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Canalejo, Diego, Guadalupe, Zenaida, Martínez-Lapuente, Leticia, Ayestarán, Belén, Pérez-Magariño, Silvia, Doco, Thierry
Publikováno v:
In Food Research International July 2022 157
Autor:
Feng, Zhao, Martínez-Lapuente, Leticia, Landín Ross-Magahy, Mikel, Higueras, Manuel, Ayestarán, Belén, Guadalupe, Zenaida
Publikováno v:
Molecules; Sep2024, Vol. 29 Issue 18, p4432, 20p
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Canalejo, Diego, Guadalupe, Zenaida, Martínez-Lapuente, Leticia, Ayestarán, Belén, Pérez-Magariño, Silvia
Publikováno v:
In Food Chemistry 15 December 2021 365
Autor:
Martínez Lapuente, Leticia, Guadalupe, Zenaida, Ayestarán, Belén, Pérez-Porras, Paula, Bautista-Ortín, Ana Belén, Gómez-Plaza, Encarna
Publikováno v:
In Food Chemistry 15 September 2021 356
Autor:
Feng, Zhao, Martínez-Lapuente, Leticia, Palacios, Antonio, Ayestarán, Belén, Guadalupe, Zenaida
Publikováno v:
European Food Research & Technology; Jun2024, Vol. 250 Issue 6, p1587-1609, 23p
Publikováno v:
BIO Web of Conferences, Vol 68, p 02028 (2023)
Grape pomace is one of the main by-products generated by wine industry and contains several bioactive compounds such as polysaccharides. They are contained in the cell walls of the grape skins. The variety can be an important factor influencing the p
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/37b36cc1e8e84b61b6fed05970fe9127