Zobrazeno 1 - 10
of 47
pro vyhledávání: '"Ayaz, N.D."'
In this study, it was aimed to investigate the biocontrol of Escherichia coli O157:H7 in pastirma (a traditional Turkish meat product produced and consumed without heat treatment) by bacteriophages. A cocktail was prepared from two pre-characterized
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=od______9506::59dde785da2ec7cf79ada404018017b1
https://hdl.handle.net/20.500.12587/13034
https://hdl.handle.net/20.500.12587/13034
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
EROL, I.1 (AUTHOR), AYAZ, N.D.1 (AUTHOR)
Publikováno v:
Journal of Food Safety. May2011, Vol. 31 Issue 2, p149-153. 5p.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Aylin K.D., Ayaz N.D.
In this study, a total of 120 cheese samples including 30 Turkish white brined cheese, 30 kashar cheese, 30 tulum cheese, and 30 mihalic cheese samples were investigated for vitamin B12 and folic acid contents using Radio Protein Binding Assay (RPBA)
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=od______9506::4f4dd20f773bdfac739f42cc679bfd60
https://hdl.handle.net/20.500.12587/2101
https://hdl.handle.net/20.500.12587/2101
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.