Zobrazeno 1 - 7
of 7
pro vyhledávání: '"Ayabe, Sonoko"'
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Otomo, Takashi, Tanaka, Susumu, Ayabe, Sonoko, Kawaharada, Ritsuko, Okamura, Shinichi, Ogawa, Shota, Shinozaki, Hiromitsu
Publikováno v:
The Kitakanto medical journal = 北関東医学. 69(3):205-214
目 的:本研究の目的は,管理栄養士の肝硬変の栄養治療に関する卒後研修への参加経験と栄養指導に対する知識と臨床実践との関連を検討する事である.方 法:東京都,埼玉県,茨城
Publikováno v:
Food Research International. 40(8):1020-1029
text/plain
application/pdf
学術雑誌論文
NMR imaging was used to follow changes in the water content and distribution during the cooking of Nipponbare (Japonica), Khao Dawk Mali (Indica) and High Amylose (Indica) rice. Samples wer
application/pdf
学術雑誌論文
NMR imaging was used to follow changes in the water content and distribution during the cooking of Nipponbare (Japonica), Khao Dawk Mali (Indica) and High Amylose (Indica) rice. Samples wer
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Kasai, Midori1,2 kasai@cc.ocha.ac.jp, Lewis, Andrew2, Marica, Florea2, Ayabe, Sonoko1, Hatae, Keiko1, Fyfe, Colin A.2
Publikováno v:
Food Research International. May2005, Vol. 38 Issue 4, p403-410. 8p.