Zobrazeno 1 - 10
of 30
pro vyhledávání: '"Awuah G"'
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
KHURANA, A.1 akhurana@gmaonline.org, AWUAH, G. B.2, WEDDIG, L. M.3, BALESTRINI, C. G.1, PODOLAK, R.1, SHAFER, B. D.1
Publikováno v:
Journal of Food Process Engineering. Dec2009, Vol. 32 Issue 6, p855-880. 26p. 13 Charts, 6 Graphs.
Publikováno v:
Journal of Food Process Engineering. Aug2007, Vol. 30 Issue 4, p458-471. 14p. 12 Charts.
Autor:
Awuah, G. B.1 gawuah@nfpa-food.org, Economides, A.1 aeconomides@nfpa-food.org, Shafer, B. D.2, Weng, J.3
Publikováno v:
Journal of Food Process Engineering. Aug2004, Vol. 27 Issue 4, p246-266. 21p. 4 Charts, 5 Graphs.
The aim of this paper is to investigate born global firms’ use of innovative solutions and their networks to create sustainable competitive advantages as they expand and grow in different international markets. Consequently, born globals’ use of
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=dedup_wf_001::a84404de3ebd0e0ff23bceedd044eec7
http://urn.kb.se/resolve?urn=urn:nbn:se:hh:diva-24363
http://urn.kb.se/resolve?urn=urn:nbn:se:hh:diva-24363
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Publikováno v:
Journal of Food Processing & Preservation; 1996, Vol. 20 Issue 3, p235-249, 15p
Publikováno v:
Critical Reviews in Food Science & Nutrition; Apr1997, Vol. 37 Issue 3, p253-286, 34p