Zobrazeno 1 - 10
of 46
pro vyhledávání: '"Awonorin, S."'
Autor:
Bolaji, O. T.1 (AUTHOR) bolaji.o@mylaspotech.edu.ng, Awonorin, S. O.2 (AUTHOR), Sanni, L. O.2 (AUTHOR), Shittu, T. A.2 (AUTHOR), Adewumi, J. K.3 (AUTHOR)
Publikováno v:
Particulate Science & Technology. 2019, Vol. 37 Issue 1, p94-102. 9p.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Publikováno v:
IOSR Journal of Environmental Science, Toxicology and Food Technology. 11:53-59
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Publikováno v:
International Journal of Chemical Engineering and Applications. 5:462-467
Abstract—Artificial neural network (ANN) based model of transient simultaneous heat and mass transfer was used for the prediction of some thermo-physical during reconstitution of gari into thick paste. Temperature changes in the paste and moist
Publikováno v:
Electronic Journal of Environmental, Agricultural & Food Chemistry. Jan2011, Vol. 10 Issue 1, p1865-1872. 8p. 4 Diagrams, 3 Charts.
Autor:
Shittu, T. A.1 (AUTHOR) shittu@unaab.edu.ng, Awonorin, S. O.1 (AUTHOR), Raji, A. O.2 (AUTHOR)
Publikováno v:
International Journal of Food Properties. Nov2004, Vol. 7 Issue 3, p585-602. 18p.
Publikováno v:
African Journal of Biotechnology; Vol 12, No 11 (2013); 1250-1256
Water yam (Dioscorea alata) flour and starch of ten varieties were processed using standard wet-milling procedure prior to the determination of their physico-chemical and pasting properties. The swelling power of the samples was characterized in the
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Publikováno v:
Nigerian Food Journal; 2017, Vol. 35 Issue 2, p18-31, 14p