Zobrazeno 1 - 7
of 7
pro vyhledávání: '"Awamaria B"'
Autor:
Obioha, P., Ouoba, L.I.I., Anyogu, A., Awamaria, B., Atchia, S, Ojimelukwe, P.C, Sutherland, J.P, Ghoddusi, H.
The aim of this research was to identify the key lactic acid bacteria associated with the fermentation of dairy traditional fermented products for developing starter cultures for controlled fermentation. A total of 100 lactic acid bacteria (LAB) were
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=core_ac_uk__::342eb8081ffd4773a00009388c674a29
https://doi.org/10.1007/s42770-021-00461-y
https://doi.org/10.1007/s42770-021-00461-y
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.