Zobrazeno 1 - 8
of 8
pro vyhledávání: '"Awa-bancha"'
Autor:
Masanori Horie, Hitoshi Iwahashi
Publikováno v:
Fermentation, Vol 9, Iss 10, p 876 (2023)
Post-fermented tea is a beverage or food made by fermenting tea leaves with microorganisms. Four types of post-fermented tea are traditionally produced in Japan. Three of these post-fermented teas are produced by lactic acid fermentation in the Shiko
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/eba720ae7be34c84a1b8063b54d4b759
Publikováno v:
Molecules, Vol 18, Iss 5, Pp 4868-4875 (2013)
Four triterpenes were isolated from a traditional Japanese tea product produced by anaerobic microbial fermentation of heated green tea leaves (Camellia sinensis). Two of the compounds were novel and characterized by spectroscopic investigation to be
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/7d1ca7f8f71c442cbad9dfc8195f5559
Publikováno v:
Microbes and Environments
The lactic acid bacteria involved in fermentation and components in the tea leaves of Awa-bancha, a post-fermented tea produced in Naka, Kamikatsu, and Miyoshi, Tokushima, were investigated in the present study. Lactic acid bacteria were isolated fro
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Publikováno v:
Molecules
Molecules, Vol 18, Iss 5, Pp 4868-4875 (2013)
Volume 18
Issue 5
Pages 4868-4875
Molecules, Vol 18, Iss 5, Pp 4868-4875 (2013)
Volume 18
Issue 5
Pages 4868-4875
Four triterpenes were isolated from a traditional Japanese tea product produced by anaerobic microbial fermentation of heated green tea leaves (Camellia sinensis). Two of the compounds were novel and characterized by spectroscopic investigation to be
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.