Zobrazeno 1 - 10
of 3 523
pro vyhledávání: '"Avocado seed"'
Autor:
Dewi, Rozanna1,2 (AUTHOR) novi.sylvia@unimal.ac.id, Sylvia, Novi1,2 (AUTHOR) zulnazri@unimal.ac.id, Zulnazri, Zulnazri1,2 (AUTHOR), Fithra, Herman3 (AUTHOR) hfithra@unimal.ac.id, Riza, Medyan4 (AUTHOR) medyan_riza@usk.ac.id, Siregar, Januar Parlaungan5 (AUTHOR) januar@ump.edu.my, Cionita, Tezara6 (AUTHOR) tezara.cionita@newinti.edu.my, Fitriyana, Deni Fajar7 (AUTHOR) deniifa89@mail.unnes.ac.id, Anis, Samsudin7 (AUTHOR) samsudin_anis@mail.unnes.ac.id
Publikováno v:
Polymers (20734360). Aug2024, Vol. 16 Issue 16, p2384. 21p.
Publikováno v:
African Journal of Food, Agriculture, Nutrition & Development. Jun2024, Vol. 24 Issue 6, p26608-26622. 15p.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Publikováno v:
Journal of Agriculture and Food Research, Vol 18, Iss , Pp 101332- (2024)
Nano-delivery of natural compounds has gained increasing attention in the food and pharmaceutical ingredients industry. Avocado seed was extracted by a total lipid extraction and the presence of two acetogenin compounds was confirmed by the high-perf
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/77e6c8c6e810438cae17f712c1b75e2d
Autor:
Mohamed Essoufy, Imane El Ouahabi, Saida Benkaddour, Kaoutar Najy, Siham Bouden, Hasnaa Hiyane, Yassine Riadi, Manal A. Alossaimi, Said Lazar, Rachid Slimani, Souad El Hajjaji
Publikováno v:
Green Chemistry Letters and Reviews, Vol 17, Iss 1 (2024)
This study focuses on the potential of treated avocado seed to remove azoic organic dyes (basic yellow 28 and tartrazine). The treated avocado seed was characterized, and batch adsorption studies were carried out to evaluate the effects of several re
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/089db8f79c8d4ae38d0a87a72c926ab0
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Asikkutlu, Ayse Gul, Yildirim-Yalcin, Meral ⁎
Publikováno v:
In Food Chemistry: X January 2025 25