Zobrazeno 1 - 10
of 18
pro vyhledávání: '"Avila VS"'
Publikováno v:
Revista Brasileira de Ciência Avícola, Volume: 19, Issue: 4, Pages: 559-566, Published: DEC 2017
Repositório Institucional da EMBRAPA (Repository Open Access to Scientific Information from EMBRAPA-Alice)
Empresa Brasileira de Pesquisa Agropecuária (Embrapa)
instacron:EMBRAPA
Brazilian Journal of Poultry Science v.19 n.4 2017
Brazilian Journal of Poultry Science
Fundação APINCO de Ciência e Tecnologia Avícolas (FACTA)
instacron:FACTA
Repositório Institucional da EMBRAPA (Repository Open Access to Scientific Information from EMBRAPA-Alice)
Empresa Brasileira de Pesquisa Agropecuária (Embrapa)
instacron:EMBRAPA
Brazilian Journal of Poultry Science v.19 n.4 2017
Brazilian Journal of Poultry Science
Fundação APINCO de Ciência e Tecnologia Avícolas (FACTA)
instacron:FACTA
Broiler energy nutrition has attracted attention due to its economic importance, particularly during the rearing period of 22-42 days of age. There are many evidences that broilers changed their feed intake capacity due to genetic selection, especial
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=dedup_wf_001::4a23f4b05e4b2baa822e4d98df928005
http://www.scielo.br/scielo.php?script=sci_arttext&pid=S1516-635X2017000400559&lng=en&tlng=en
http://www.scielo.br/scielo.php?script=sci_arttext&pid=S1516-635X2017000400559&lng=en&tlng=en
Publikováno v:
Brazilian Journal of Poultry Science v.5 n.3 2003
Brazilian Journal of Poultry Science
Fundação APINCO de Ciência e Tecnologia Avícolas (FACTA)
instacron:FACTA
Revista Brasileira de Ciência Avícola, Volume: 5, Issue: 3, Pages: 189-196, Published: DEC 2003
Brazilian Journal of Poultry Science
Fundação APINCO de Ciência e Tecnologia Avícolas (FACTA)
instacron:FACTA
Revista Brasileira de Ciência Avícola, Volume: 5, Issue: 3, Pages: 189-196, Published: DEC 2003
One thousand two hundred and ninety six Arbor Acres females and 144 males were used to study the influence of feeding time on sexual maturity and carcass composition. Treatments were: T1 = feeding at 6:30 am, T2 = 50% feeding at 6:30 am and 50% at 3:
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=dedup_wf_001::69e89eb24b0ab3fae8112c591b06ecf9
http://old.scielo.br/scielo.php?script=sci_arttext&pid=S1516-635X2003000300006
http://old.scielo.br/scielo.php?script=sci_arttext&pid=S1516-635X2003000300006
Publikováno v:
Brazilian Journal of Poultry Science v.3 n.3 2001
Brazilian Journal of Poultry Science
Fundação APINCO de Ciência e Tecnologia Avícolas (FACTA)
instacron:FACTA
Revista Brasileira de Ciência Avícola, Volume: 3, Issue: 3, Pages: 211-217, Published: DEC 2001
Brazilian Journal of Poultry Science
Fundação APINCO de Ciência e Tecnologia Avícolas (FACTA)
instacron:FACTA
Revista Brasileira de Ciência Avícola, Volume: 3, Issue: 3, Pages: 211-217, Published: DEC 2001
A segmented polynomial model was used on several egg production curves in an attempt to analyze the differences between the curves in a more descriptive manner. Production curves from different commercial and experimental genetic lines of layers were
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=dedup_wf_001::8a2c9df183f4c5869b0221a7b35736fb
http://old.scielo.br/scielo.php?script=sci_arttext&pid=S1516-635X2001000300002
http://old.scielo.br/scielo.php?script=sci_arttext&pid=S1516-635X2001000300002
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.