Zobrazeno 1 - 10
of 85
pro vyhledávání: '"Aviat F"'
Autor:
Taisne, A.1 (AUTHOR), Aviat, F.2 (AUTHOR), Essono Mintsa, M.3 (AUTHOR), Belloncle, C.3 (AUTHOR), Pailhoriès, H.1,4 (AUTHOR) Helene.Pailhories@chu-angers.fr
Publikováno v:
Scientific Reports. 2/12/2024, Vol. 14 Issue 1, p1-10. 10p.
Autor:
Aviat, F., Rochereau-Roulet, S., Branger, C., Estavoyer, J.M., Chatrenet, B., Orsonneau, J.L., Thorin, C., Andre-Fontaine, G.
Publikováno v:
In Comparative Immunology, Microbiology and Infectious Diseases 2010 33(5):375-387
Leptospira exposure in the human environment in France: A survey in feral rodents and in fresh water
Autor:
Aviat, F., Blanchard, B., Michel, V., Blanchet, B., Branger, C., Hars, J., Mansotte, F., Brasme, L., De Champs, C., Bolut, P., Mondot, P., Faliu, J., Rochereau, S., Kodjo, A., Andre-Fontaine, G.
Publikováno v:
In Comparative Immunology, Microbiology and Infectious Diseases 2009 32(6):463-476
Autor:
Aviat, F., Gerhards, C., José Juan Rodríguez-Jerez, Michel, V., Le, Bayon I., Ismail, R., Federighi, M.
Publikováno v:
Comprehensive Reviews in Food Science and Food Safety
Comprehensive Reviews in Food Science and Food Safety, Wiley, 2016, 15 (3), pp.491-505. ⟨10.1111/1541-4337.12199⟩
Universitat Autònoma de Barcelona
Comprehensive Reviews in Food Science and Food Safety, Wiley, 2016, 15 (3), pp.491-505. ⟨10.1111/1541-4337.12199⟩
Universitat Autònoma de Barcelona
International audience; Food packaging is multifunctional: it protects from harvest to table. Four main groups of materials for direct food contact are mentioned in the literature: wood, glass, plastic, and metal. In this review, the focus is on wood
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=dedup_wf_001::8e5cb11df32f4dc90b83baa2f9f51f80
https://hal.inrae.fr/hal-02638832
https://hal.inrae.fr/hal-02638832
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.