Zobrazeno 1 - 6
of 6
pro vyhledávání: '"Avena, Maria"'
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Borrisser-Pairó, Francesc, Kallas, Zein, Panella Riera, Nuria, Avena, Maria, Ibáñez, Miguel, Oliver, Maria Angels, Gil Roig, José María
Publikováno v:
UPCommons. Portal del coneixement obert de la UPC
Universitat Politècnica de Catalunya (UPC)
Recercat. Dipósit de la Recerca de Catalunya
instname
Universitat Politècnica de Catalunya (UPC)
Recercat. Dipósit de la Recerca de Catalunya
instname
Castration in pig production is mainly performed to avoid boar taint and for management purposes. The European Commission is considering a future ban on surgical pig castration by 2018 which may affect markets and consumers preferences. The aim of th
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=dedup_wf_001::5971fed9279afb966fab03589f2477a7
https://hdl.handle.net/2117/83362
https://hdl.handle.net/2117/83362
Autor:
borrisser Pairo, Francesc, Kallas, Zein, Panella-Riera, Nuria, Avena, Maria, Gil Roig, José María, Olivares, Alvaro, Olivar, Maria Angels
Publikováno v:
UPCommons. Portal del coneixement obert de la UPC
Universitat Politècnica de Catalunya (UPC)
Recercat. Dipósit de la Recerca de Catalunya
Universitat Jaume I
Universitat Politècnica de Catalunya (UPC)
Recercat. Dipósit de la Recerca de Catalunya
Universitat Jaume I
Pig production is one of the major activities in Spain. Less than 20% of pigs are castrated mainly for meat quality purposes and to avoid boar taint. Due to the negative impact of castration to animal welfare European Union has planned to voluntary e
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=dedup_wf_001::69b600acb20357580229910903f1d3ef
http://hdl.handle.net/2117/28451
http://hdl.handle.net/2117/28451
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.