Zobrazeno 1 - 10
of 451
pro vyhledávání: '"Autooxidation"'
Autor:
Songlin Zhang, Jinwen Hu, Wenzhe Shang, Jingya Guo, Xusheng Cheng, Suchan Song, Tianna Liu, Wei Liu, Yantao Shi
Publikováno v:
Advanced Powder Materials, Vol 3, Iss 2, Pp 100179- (2024)
Imine-linked covalent organic frameworks (COFs) provide distinctive prospects for promoting photocatalytic H2O2 production, yet the intricate involvement of imine-derived linkages chemistry under light irradiation remains incompletely elucidated. Her
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/0549583839af4fb2aca9e994b8a407b7
Publikováno v:
Energies, Vol 17, Iss 1, p 216 (2023)
As living standards improve worldwide, the demand for energy increases. However, climate changes and decreasing fossil fuel deposits have increased interest in renewable energy sources, including pellets produced from forest residues. This study aime
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/f35ea0b5860841309a793edf969246d0
Publikováno v:
Separations, Vol 10, Iss 10, p 531 (2023)
Lipid peroxidation, the most aggressive reaction in food, results in the formation of reactive organic compounds that detrimentally impact food sensory qualities and consumers’ health. While controlled lipid peroxidation can enhance flavors and app
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/fa17f57af06d4df48093948316fefe10
Autor:
Sema Allı
Publikováno v:
Düzce Üniversitesi Bilim ve Teknoloji Dergisi, Vol 9, Iss 5, Pp 1860-1874 (2021)
Bu çalışmada, NPLina1-g-PCL-g-PSt üç bloklu graft kopolimerler Atom Transfer Radikal Polimerizasyonu (ATRP) ve kondenzasyon reaksiyonu kullanılarak bir basamakta tek kap (one-pot) yöntemiyle sentezlendi. Polimerik linoleik asit dietanolaminle
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/c4d144741d4045348104754b51c8bfa2
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Josef Soukup, Lenka Kouřimská
Publikováno v:
Potravinarstvo, Vol 13, Iss 1, Pp 744-750 (2019)
The effect of fatty acid composition on the autoxidation of selected plant oils (rapeseed (canola) oil, corn oil, frying oil, grapeseed oil, pomace olive oil, rice bran oil, sunflower oil and high oleic sunflower oil) during their storage was studied
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/9ef309b1172e41b79a444c0db7ac7654
Publikováno v:
Plants, Vol 11, Iss 14, p 1822 (2022)
The dark brown mixture resulting from the autooxidation of catechinic acid (CA) (AOCA) has been reported to possess antiviral activity against Herpes Simplex Virus 1 and 2 (HSV-1 and HSV-2). Unfortunately, the constituents of AOCA were not separated
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/6c3465c95a3149bd8d46be568ce90ad7
Autor:
Wang, Zhandong, Popolan-Vaida, Denisia M., Chen, Bingjie, Moshammer, Kai, Mohamed, Samah Y., Wang, Heng, Sioud, Salim, Raji, Misjudeen A., Kohse-Höinghaus, Katharina, Hansen, Nils, Dagaut, Philippe, Leone, Stephen R., Sarathy, S. Mani
Publikováno v:
Proceedings of the National Academy of Sciences of the United States of America, 2017 Dec 01. 114(50), 13102-13107.
Externí odkaz:
https://www.jstor.org/stable/26485775
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.