Zobrazeno 1 - 10
of 39
pro vyhledávání: '"Aursand, Ida G."'
Publikováno v:
In Fisheries Research May 2017 189:42-54
Autor:
Digre, Hanne, Tveit, Guro M., Solvang-Garten, Torfinn, Eilertsen, Aleksander, Aursand, Ida G.
Publikováno v:
In Fisheries Research April 2016 176:65-75
Publikováno v:
In LWT - Food Science and Technology November 2015 64(1):220-226
Autor:
Greiff, Kirsti, Fuentes López, Ana, Aursand, Ida G., Erikson, Ulf, Masot Peris, Rafael, Alcañiz Fillol, Miguel, Barat Baviera, José Manuel
Publikováno v:
RiuNet. Repositorio Institucional de la Universitat Politécnica de Valéncia
instname
instname
[EN] Impedance spectroscopy (IS), low-field proton nuclear magnetic resonance (LF 1H NMR), chloride titration, ion chromatography, and an ion selective electrode were used to investigate the physicochemical parameters and measure sodium and potassium
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=dedup_wf_001::20d7951b0afae039381792b5f10153ac
https://hdl.handle.net/10251/66102
https://hdl.handle.net/10251/66102
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.