Zobrazeno 1 - 10
of 152
pro vyhledávání: '"Aureli, Federica"'
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Maccelli, Alessandro, Borioni, Anna, Aureli, Federica, Gaudiano, Maria Cristina, Manna, Livia, Raimondo, Mariangela
Publikováno v:
Analytical Methods; 4/14/2024, Vol. 16 Issue 14, p2135-2146, 12p
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Ammendolia, Maria Grazia, Iosi, Francesca, Maranghi, Francesca, Tassinari, Roberta, Cubadda, Francesco, Aureli, Federica, Raggi, Andrea, Superti, Fabiana, Mantovani, Alberto, De Berardis, Barbara
Publikováno v:
In Food and Chemical Toxicology April 2017 102:63-75
Publikováno v:
In Food and Chemical Toxicology December 2016 98 Part B:148-158
Autor:
Maccelli, Alessandro, Borioni, Anna, Aureli, Federica, Gaudiano, Maria Cristina, Manna, Livia, Raimondo, Mariangela
Publikováno v:
Analytical Methods; 2024, Vol. 16 Issue: 14 p2135-2146, 12p
Autor:
Vin, Karine, Papadopoulos, Alexandra, Cubadda, Francesco, Aureli, Federica, Oktay Basegmez, Hatice Imge, D’Amato, Marilena, De Coster, Sam, D’Evoli, Laura, López Esteban, María Teresa, Jurkovic, Martina, Lucarini, Massimo, Ozer, Hayrettin, Fernández San Juan, Pedro Mario, Sioen, Isabelle, Sokolic, Darja, Turrini, Aida, Sirot, Véronique
Publikováno v:
In Food and Chemical Toxicology November 2014 73:21-34
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Bhatia, Poonam, Aureli, Federica, D’Amato, Marilena, Prakash, Ranjana, Cameotra, Swaranjit Singh, Nagaraja, Tejo Prakash, Cubadda, Francesco
Publikováno v:
In Food Chemistry 1-15 September 2013 140(1-2):225-230