Zobrazeno 1 - 8
of 8
pro vyhledávání: '"Aunpromma, Surasit"'
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Aukkanimart, Ratchadawan, Boonmars, Thidarut, Sriraj, Pranee, Sripan, Panupan, Songsri, Jiraporn, Ratanasuwan, Panaratana, Laummaunwai, Porntip, Suwanantrai, Apiporn, Aunpromma, Surasit, Khueangchaingkhwang, Sukhonthip, Pumhirunroj, Benjamabhorn, Artchayasawat, Atchara, Khuntikeo, Narong, Loilome, Watcharin, Namwat, Nisana, Yongvanit, Puangrat, Boonjaraspinyo, Sirintip
Publikováno v:
Asian Pacific Journal of Cancer Prevention : APJCP
Twenty provinces in northeastern Thailand were investigated for fluke metacercariae contamination in pickled fish, or pla-som, during January –June 2016. A total of 129 pickled fish shops were randomly chosen. Samples were digested with acid-pepsin
Autor:
Sripan, Panupan, Boonmars, Thidarut, Songsri, Jiraporn, Aukkanimart, Ratchadawan, Sriraj, Pranee, Rattanasuwan, Panaratana, Boueroy, Parichart, Suwannatrai, Apiporn, Aunpromma, Surasit, Khuntikeo, Narong, Loilome, Watcharin, Namwat, Nisana, Yongvanit, Puangrat, Wai, Aung Phyo, Khueangchaingkhwang, Sukhonthip, Zhilang, Wu, Pumhirunroj, Benjamabhorn, Artchayasawat, Atchara, Boonjaraspinyo, Sirintip
Publikováno v:
Asian Pacific Journal of Cancer Prevention : APJCP
Consumption of fluke-free fish is the most important factor in controlling Opisthorchis viverrini (OV) infection in endemic areas such as northeast Thailand and thereby reducing the risk of cholangiocarcinoma. Cooking fish is the best way to avoid in
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Chantharothaiphaichit T; Research Unit in Microbial Food Safety and Antimicrobial Resistance, Department of Veterinary Public Health, Faculty of Veterinary Science, Chulalongkorn University, Bangkok 10330, Thailand., Phongaran D; Department of Veterinary Public Health, Faculty of Veterinary Medicine, Khon Kaen University, Khon Kaen 40002, Thailand., Angkittitrakul S; Department of Pathobiology, Faculty of Veterinary Medicine, Khon Kaen University, Khon Kaen 40002, Thailand., Aunpromma S; Department of Pathobiology, Faculty of Veterinary Medicine, Khon Kaen University, Khon Kaen 40002, Thailand., Chuanchuen R; Research Unit in Microbial Food Safety and Antimicrobial Resistance, Department of Veterinary Public Health, Faculty of Veterinary Science, Chulalongkorn University, Bangkok 10330, Thailand.
Publikováno v:
Journal of medical microbiology [J Med Microbiol] 2022 Feb; Vol. 71 (2).