Zobrazeno 1 - 3
of 3
pro vyhledávání: '"Aulard, C."'
Autor:
Urien, Charlotte, Lhomme, E., Aulard, C., Mouffok, Y., Onno, B., LEGRAND, Judith, Doucet, X., Sicard, Delphine
Publikováno v:
Tallin university-PhD program and competent center
Tallin university-PhD program and competent center, Jun 2017, Tallin, Estonia. 2017
Tallin university-PhD program and competent center, Jun 2017, Tallin, Estonia. 2017
Microbial diversity in French sourdoughs bread . Tallin university-PhD program and competent center
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=dedup_wf_001::55eead366e8470caa4f73409c8f1c65b
https://hal.archives-ouvertes.fr/hal-01606219
https://hal.archives-ouvertes.fr/hal-01606219
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.