Zobrazeno 1 - 4
of 4
pro vyhledávání: '"Aubourg, Santiago Pedro"'
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Barbosa, Roberta Garcia, Gonzaga, Luciano Valdemiro, Lodetti, Eduarda, Olivo, Gisele, Costa, Ana Carolina Oliveira, Aubourg, Santiago Pedro, Fett, Roseane
Publikováno v:
International Journal of Food Science & Technology; May2018, Vol. 53 Issue 5, p1236-1245, 10p, 5 Charts, 1 Graph
Autor:
Barbosa, Roberta Garcia
Publikováno v:
Repositório Institucional da UFSC
Universidade Federal de Santa Catarina (UFSC)
instacron:UFSC
Universidade Federal de Santa Catarina (UFSC)
instacron:UFSC
Tese (doutorado) - Universidade Federal de Santa Catarina, Centro de Ciências Agrárias, Programa de Pós-Graduação em Ciência dos Alimentos, Florianópolis, 2017. A primeira etapa avaliou a difusão de cátions e a segunda a formação de aminas
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=od______3056::59fd979e4f6b1106fbe712634c1ce11b
https://repositorio.ufsc.br/handle/123456789/186284
https://repositorio.ufsc.br/handle/123456789/186284