Zobrazeno 1 - 10
of 89
pro vyhledávání: '"Aubourg, S. P."'
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Publikováno v:
Scopus-Elsevier
Digital.CSIC. Repositorio Institucional del CSIC
instname
Digital.CSIC. Repositorio Institucional del CSIC
instname
7 pages, 2 tables, 1 figure
The current study represents an attempt to apply the alga Undaria pinnatifida for the quality enhancement of fish products. For it, ethanolic extracts of this alga were included in the icing system during the chilling
The current study represents an attempt to apply the alga Undaria pinnatifida for the quality enhancement of fish products. For it, ethanolic extracts of this alga were included in the icing system during the chilling
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=dedup_wf_001::6687284dfc4a5beea7b7cfac45e09037
http://hdl.handle.net/10261/202821
http://hdl.handle.net/10261/202821
Publikováno v:
Grasas y Aceites, Vol 64, Iss 5, Pp 472-481 (2013)
Grasas y Aceites; Vol. 64 No. 5 (2013); 472-481
Grasas y Aceites; Vol. 64 Núm. 5 (2013); 472-481
Grasas y Aceites
Consejo Superior de Investigaciones Científicas (CSIC)
Digital.CSIC. Repositorio Institucional del CSIC
instname
GRASAS Y ACEITES
Artículos CONICYT
CONICYT Chile
instacron:CONICYT
Grasas y Aceites; Vol. 64 No. 5 (2013); 472-481
Grasas y Aceites; Vol. 64 Núm. 5 (2013); 472-481
Grasas y Aceites
Consejo Superior de Investigaciones Científicas (CSIC)
Digital.CSIC. Repositorio Institucional del CSIC
instname
GRASAS Y ACEITES
Artículos CONICYT
CONICYT Chile
instacron:CONICYT
10 páginas, 3 tablas, 2 figuras
[ES] Se estudió la evolución de la alteración lipídica en jurel chileno (Trachurus murphyi) refrigerado previamente tratado a altas presiones hidrostáticas (HHP). Se aplicaron distintos valores de presión y
[ES] Se estudió la evolución de la alteración lipídica en jurel chileno (Trachurus murphyi) refrigerado previamente tratado a altas presiones hidrostáticas (HHP). Se aplicaron distintos valores de presión y
Autor:
Uribe, E., Pardo-Orellana, C. M., Vega-Gálvez, A., Ah-Hen, K. S., Pastén, A., García, V., Aubourg, S. P.
Publikováno v:
Drying Technology; 2020, Vol. 38 Issue 14, p1915-1928, 14p, 5 Charts, 2 Graphs
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Aubourg, S. P., Pérez-Martín, R.
Publikováno v:
Grasas y Aceites, Vol 47, Iss 5, Pp 307-312 (1996)
Grasas y Aceites; Vol. 47 No. 5 (1996); 307-312
Grasas y Aceites; Vol. 47 Núm. 5 (1996); 307-312
Grasas y Aceites
Consejo Superior de Investigaciones Científicas (CSIC)
Grasas y Aceites; Vol. 47 No. 5 (1996); 307-312
Grasas y Aceites; Vol. 47 Núm. 5 (1996); 307-312
Grasas y Aceites
Consejo Superior de Investigaciones Científicas (CSIC)
Sardine was stored at 0°C on ice during 16 days. During this time the fluorescent compounds formation was studied at different wavelength maxima in order to assert quality changes; fluorescence analyses were undergone on the aqueous and organic (lip
Autor:
Aubourg, S. P., Pérez-Martín, R.
Publikováno v:
Grasas y Aceites, Vol 47, Iss 5, Pp 307-312 (1996)
Sardine was stored at 0°C on ice during 16 days. During this time the fluorescent compounds formation was studied at different wavelength maxima in order to assert quality changes; fluorescence analyses were undergone on the aqueous and organic (lip
Publikováno v:
Digital.CSIC. Repositorio Institucional del CSIC
instname
Grasas y Aceites, Vol 63, Iss 1, Pp 70-78 (2012)
Grasas y Aceites; Vol. 63 No. 1 (2012); 70-78
Grasas y Aceites; Vol. 63 Núm. 1 (2012); 70-78
Grasas y Aceites
Consejo Superior de Investigaciones Científicas (CSIC)
instname
Grasas y Aceites, Vol 63, Iss 1, Pp 70-78 (2012)
Grasas y Aceites; Vol. 63 No. 1 (2012); 70-78
Grasas y Aceites; Vol. 63 Núm. 1 (2012); 70-78
Grasas y Aceites
Consejo Superior de Investigaciones Científicas (CSIC)
[EN] The present research focuses on the nutritional value of the lipid retention associated with frozen cobia (Rachycentron canadum). The effect of a previous soaking in an aqueous ascorbic acid (AA) solution on the fatty acid profile of fish fillet
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=dedup_wf_001::59efe4dd25c5b277ab02b7769518b0d3
http://hdl.handle.net/10261/46623
http://hdl.handle.net/10261/46623