Zobrazeno 1 - 10
of 30
pro vyhledávání: '"Atukwase, Abel"'
Publikováno v:
In Measurement: Food March 2024 13
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Publikováno v:
In Scientific African May 2019 3
Publikováno v:
In Food Control July 2012 26(1):200-205
Autor:
Tumwine, Gerald1, Atukwase, Abel1, Tumuhimbise, Gaston A.1, Tucungwirwe, Francis2, Linnemann, Anita3
Publikováno v:
Food Science & Nutrition. Jan2019, Vol. 7 Issue 1, p22-34. 13p.
Publikováno v:
BMC Nutrition; 7/22/2022, Vol. 8 Issue 1, p1-8, 8p
Autor:
Samapundo, Simbarashe, Devlieghere, Frank, Meulenaer, Bruno De, Atukwase, Abel, Lamboni, Yendouban, Debevere, Johan M.
Publikováno v:
In Journal of Food Engineering 2007 79(1):168-175
Autor:
Tumwine, Gerald, Atukwase, Abel, Tumuhimbise, Gaston A., Tucungwirbe, Francis, Linnemann, A.R.
Publikováno v:
Journal of the Science of Food and Agriculture, 99(4), 2030-2036
Journal of the Science of Food and Agriculture 99 (2019) 4
Journal of the Science of Food and Agriculture 99 (2019) 4
BACKGROUND: Millet porridge is a major complementary food used in Uganda but it is limited in protein and micronutrientssuch as zinc and beta-carotene. Addition of milk and vegetable powders are known to greatly improve the nutrient content ofmillet
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=dedup_wf_001::fb081708fdff1cbb8ab6353788318f3a
https://research.wur.nl/en/publications/effect-of-skimmed-milk-and-vegetable-powders-on-shelf-stability-o
https://research.wur.nl/en/publications/effect-of-skimmed-milk-and-vegetable-powders-on-shelf-stability-o
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.