Zobrazeno 1 - 10
of 153
pro vyhledávání: '"Atterbury, R."'
Persistent environmental reservoirs on farms as risk factors for Campylobacter in commercial poultry
Autor:
ELLIS-IVERSEN, J., RIDLEY, A., MORRIS, V., SOWA, A., HARRIS, J., ATTERBURY, R., SPARKS, N., ALLEN, V.
Publikováno v:
Epidemiology and Infection, 2012 May 01. 140(5), 916-924.
Externí odkaz:
http://dx.doi.org/10.1017/S095026881100118X
Autor:
Atterbury, R. Rennie
Publikováno v:
Proceedings of the Annual Meeting (American Society of International Law), 1997 Apr 01. 91, 337-339.
Externí odkaz:
https://www.jstor.org/stable/25659144
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Atterbury, R. J.1 Robert.Atterbury@bristol.ac.uk
Publikováno v:
Microbial Biotechnology. Nov2009, Vol. 2 Issue 6, p601-612. 12p.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Atterbury, R J, Van Bergen, M A P, Ortiz, F, Lovell, M A, Harris, J A, De Boer, A, Wagenaar, J A, Allen, V M, Barrow, P A, LS Klinisch Onderzoek Wagenaar
Publikováno v:
Applied and Environmental Microbiology, 73(14), 4543-4549
Applied and Environmental Microbiology 73 (2007) 14
Applied and Environmental Microbiology, 73(14), 4543. American Society for Microbiology
Applied and Environmental Microbiology 73 (2007) 14
Applied and Environmental Microbiology, 73(14), 4543. American Society for Microbiology
Acute enteric infections caused by salmonellas remain a major public health burden worldwide. Poultry, particularly chickens, are known to be the main reservoir for this zoonotic pathogen. Although some progress has been made in reducing Salmonella c
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=doi_dedup___::398b4023d42d4d641c06d546afcacc71
https://research.wur.nl/en/publications/bacteriophage-therapy-to-reduce-salmonella-colonization-of-broile
https://research.wur.nl/en/publications/bacteriophage-therapy-to-reduce-salmonella-colonization-of-broile
Autor:
Wallis, G. L. F., Swift, R. J., Atterbury, R., Trappe, S., Rinas, U., Hemming, F. W., Wiebe, Marilyn, Trinci, A. P. J., Peberdy, J. F.
Publikováno v:
Wallis, G L F, Swift, R J, Atterbury, R, Trappe, S, Rinas, U, Hemming, F W, Wiebe, M, Trinci, A P J & Peberdy, J F 2001, ' The effect of pH on glucoamylase production, glycosylation and chemostat-evolution of Aspergillus niger ', Biochimica et Biophysica Acta-General Subjects, vol. 1527, pp. 112-122 .
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=dedup_wf_001::467672e4802b034a5da29feaab56e7a6
https://vbn.aau.dk/da/publications/4122c5a0-8092-11db-8b97-000ea68e967b
https://vbn.aau.dk/da/publications/4122c5a0-8092-11db-8b97-000ea68e967b
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.