Zobrazeno 1 - 6
of 6
pro vyhledávání: '"Atrous, Hager"'
Autor:
Cheikh Rouhou, Marwa, Abdelmoumen, Souhir, Atrous, Hager, Lung, Anne, Vaca-Medina, Guadalupe, Raynaud, Christine, Ghorbel, Dorra
Publikováno v:
In Sustainable Chemistry and Pharmacy June 2024 39
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Atrous, Hager, Benbettaieb, Nasreddine, Hosni, Faouzi, Danthine, Sabine, Blecker, Christophe, Attia, Hamadi, Ghorbel, Dorra
Publikováno v:
In International Journal of Biological Macromolecules September 2015 80:64-76
Autor:
Atrous, Hager1,2 (AUTHOR), Benbettaieb, Nasreddine3 (AUTHOR), Chouaibi, Moncef3 (AUTHOR), Attia, Hamadi2 (AUTHOR), Ghorbel, Dorra2,4 (AUTHOR) d.ghorbel@gmail.com
Publikováno v:
International Journal of Food Properties. 2017, Vol. 20 Issue 7, p1532-1546. 15p. 1 Black and White Photograph, 4 Charts, 5 Graphs.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Amélia Martins Delgado, Hager Atrous, Giorgia Caruso, Maria Micali, Amira Ouslati, Marcella Barbera, Nadia Chammem, Manel Issaoui
Publikováno v:
Repositório Científico de Acesso Aberto de Portugal
Repositório Científico de Acesso Aberto de Portugal (RCAAP)
instacron:RCAAP
Repositório Científico de Acesso Aberto de Portugal (RCAAP)
instacron:RCAAP
Phenols or phenolics are a class of compounds that have one or more hydroxyl groups attached to a 6-carbon aromatic ring, they occur as plant secondary metabolites, having in common the antioxidant activity. Their average daily intake varies widely a