Zobrazeno 1 - 10
of 42
pro vyhledávání: '"Atri N.S."'
Publikováno v:
Ukrainian Botanical Journal, Vol 78, Iss 5, Pp 327-334 (2021)
The aim of the present study was to investigate the fatty acid composition of an indigenous strain of Lentinus sajor-caju collected in the wild and cultivated under laboratory conditions. This edible mushroom is widely consumed in different parts of
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/b6ceeea50dc545c79d32ba4c58c709d2
Publikováno v:
Ukrainian Botanical Journal, Vol 78, Iss 2, Pp 112-122 (2021)
In the course of the present study, surveys on occurrence and distribution of ectomycorrhizal (EcM) fungi in tropical sal forests of foothills of the Himalayas, India, were undertaken. The species of two genera of agarics, namely Asproinocybe and Ino
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/6d694d7c47b64038b2af9212ebfbf5d3
Autor:
Kumar, Jitender, Atri, N.S.
Publikováno v:
Nova Hedwigia; May 2021, Vol. 112 Issue: 3-4 p413-427, 15p
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Kumar, Jitender, Atri, N.S.
Publikováno v:
Nova Hedwigia; November 2016, Vol. 103 Issue: 3 p501-513, 13p
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.