Zobrazeno 1 - 10
of 122
pro vyhledávání: '"Atp degradation"'
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Publikováno v:
Food Science and Biotechnology. 28:1891-1897
In this study, the ATP degradation products and microbial growth during storage of flatfish were measured for assessing its freshness. LOD and LOQ of the ATP degradation products including ADP, AMP, IMP, HxR and Hx were 0.01–0.11 and 0.02–0.37 μ
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Publikováno v:
Legal Medicine. 48:101809
In recent years, it has become a new research direction to post-mortem interval (PMI) estimation from the changes in metabolite content generated during the process of cadaver corruption, and lead to more and more attention has been paid to the bioch
Publikováno v:
LWT - Food Science and Technology. 66:151-157
Our preliminary findings indicated that at 4 °C, a High Voltage Electrostatic Field (HVEF) of 100 kV/m can effectively extend the shelf life of fish for up to 2 days. This study further investigated changes in the freshness of tilapia meat after usi
Publikováno v:
Legal Medicine. 15:235-238
Estimating the time since death, or postmortem interval (PMI), has been one of the biggest difficulties in modern forensic investigation. This study tests if the concentrations of breakdown products of adenosine triphosphate (ATP) correlate with PMI
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.