Zobrazeno 1 - 10
of 142
pro vyhledávání: '"Atkinson, Fiona"'
Autor:
Jiang, Yingxin Celia, Lai, Kaitao, Muirhead, Roslyn Patricia, Chung, Long Hoa, Huang, Yu, James, Elizaveta, Liu, Xin Tracy, Wu, Julian, Atkinson, Fiona S, Yan, Shuang, Fogelholm, Mikael, Raben, Anne, Don, Anthony Simon, Sun, Jing, Brand-Miller, Jennie Cecile, Qi, Yanfei
Publikováno v:
In The American Journal of Clinical Nutrition October 2024 120(4):864-878
Autor:
Basile, Anthony J, Ruiz-Tejada, Anaissa, Mohr, Alex E, Morales, Angel C, Hjelm, Ellinor, Brand-Miller, Jennie C, Atkinson, Fiona S, Sweazea, Karen L
Publikováno v:
In The American Journal of Clinical Nutrition August 2024
Autor:
Atkinson, Fiona S, Brand-Miller, Jennie C *, Foster-Powell, Kaye, Buyken, Anette E, Goletzke, Janina
Publikováno v:
In The American Journal of Clinical Nutrition November 2021 114(5):1625-1632
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Basile, Anthony, Ruiz Tejada, Anaissa, Mohr, Alex, Hjelm, Ellinor, Morales, Angel, Brand-Miller, Jennie, Atkinson, Fiona, Sweazea, Karen
The NOVA Classification categorizes foods into one of four food processing groups: minimally processed, culinary processed, processed foods, and ultra-processed foods. Glycemic index and load are two methods to measure the effect of dietary carbohydr
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=doi_________::4337b6b6fbc935b61fbbcb9319254e43
Autor:
Solah, Vicky A. *, Brand-Miller, Jennie C., Atkinson, Fiona S., Gahler, Roland J., Kacinik, Veronica, Lyon, Michael R., Wood, Simon
Publikováno v:
In Appetite 1 June 2014 77:74-78
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Publikováno v:
In The American Journal of Clinical Nutrition May 2011 93(5):984-996
Autor:
Marsh, Kate A, Steinbeck, Katharine S, Atkinson, Fiona S, Petocz, Peter, Brand-Miller, Jennie C
Publikováno v:
In The American Journal of Clinical Nutrition July 2010 92(1):83-92