Zobrazeno 1 - 10
of 10
pro vyhledávání: '"Athanasopoulos, P. E."'
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Georgakopoulos, Panagiotis R, Foteinopoulou, Evaggelia, Athanasopoulos, P E, Drosinos, Eleftherios H, Skandamis, Panagiotis N
Publikováno v:
Food Additives and Contaminants
Food Additives and Contaminants, 2007, 24 (04), pp.360-368. ⟨10.1080/02652030601101144⟩
Food Additives and Contaminants, 2007, 24 (04), pp.360-368. ⟨10.1080/02652030601101144⟩
International audience; A study of the matrix effect was performed in order to evaluate the influence of some matrices on the gas chromatographic responses of representative organophosphorus insecticides. Particularly, 3 fortification levels and the
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=dedup_wf_001::54f14d0738631127e7891a685679441d
https://hal.archives-ouvertes.fr/hal-00577525/document
https://hal.archives-ouvertes.fr/hal-00577525/document
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Publikováno v:
Food Additives & Contaminants; Apr2003, Vol. 20 Issue 4, p375, 5p, 4 Charts, 3 Graphs
Autor:
ATHANASOPOULOS, P. E., VAGIAS, G. A.
Publikováno v:
Journal of Food Process Engineering; 1986, Vol. 9 Issue 4, p277-285, 9p
Publikováno v:
Food Chemistry; 2001, Vol. 72 Issue: 4 p473-477, 5p
Autor:
Kyriakidis NB; Agricultural University of Athens, Department of Food Science and Technology, Votanikos, Greece. gche2kim@auadec.aua.gr, Athanasopoulos PE, Karamanolis T
Publikováno v:
Food additives and contaminants [Food Addit Contam] 2001 Apr; Vol. 18 (4), pp. 309-13.
Autor:
Kyriakidis NB; Agricultural University of Athens, Department of Food Science and Technology, Athens, Greece., Athanasopoulos PE, Thanos A, Pappas C, Yialitaki M
Publikováno v:
Journal of agricultural and food chemistry [J Agric Food Chem] 2000 Aug; Vol. 48 (8), pp. 3095-7.
Autor:
Pappas CJ; Agricultural University of Athens, Department of Food Science and Technology, Greece., Kyriakidis NB, Athanasopoulos PE
Publikováno v:
Journal of AOAC International [J AOAC Int] 1999 Mar-Apr; Vol. 82 (2), pp. 359-63.