Zobrazeno 1 - 10
of 10
pro vyhledávání: '"Atena Modiri"'
Publikováno v:
Food Chemistry: X, Vol 21, Iss , Pp 101111- (2024)
The purpose of this research was to investigate Baneh gum (BG) properties and prepare Pickering emulsion stabilized by BG particles at different concentrations (0.1, 0.3, 0.5, and 0.7 % (w/w)). Average size of the particles was 948 nm, and the SEM im
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/327c8bf4490944a78c7865b103bd51c1
Publikováno v:
مجله پژوهشهای علوم و صنایع غذایی ایران, Vol 20, Iss 4, Pp 369-380 (2023)
IntroductionMayonnaise is a products which is widely popular in most countries. Apart from the desirable taste of this product as a seasoning, plays an effective role in providing nutrients and energy for humans. Dietary mayonnaise, is semi-solid or
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/7fa6fd66f27f422e95adf44f64ccb560
Publikováno v:
Pizhūhish va Nuāvarī dar ̒Ulūm va Sanāyi̒-i Ghaz̠āyī, Vol 8, Iss 1, Pp 91-110 (2019)
Dietary fibers have beneficial physiological and metabolic effects and the enrichment of high-consumption products such as spaghetti with fibers can increase the health and reduce the risk of various diseases in the community. In this study, the effe
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/ed600e23c6a3408788ecbae08ba73a7b
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Publikováno v:
Journal of Sol-Gel Science and Technology.
Publikováno v:
Journal of Food Processing and Preservation. 46
Autor:
Atefeh Farahmand, Behrouz Ghorani, Bahareh Emadzadeh, Mahboobe Sarabi-Jamab, Maryam Emadzadeh, Atena Modiri, Nick Tucker
A unique double-layered vehicle was fabricated for the first time based on a millifluidic/direct gelation to encapsulate probiotics. Free probiotic bacteria are usually very sensitive to severe gastrointestinal conditions and maintaining their surviv
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=doi_dedup___::1efe3031e5f03840c1096d279ff26688
Publikováno v:
Journal of food scienceREFERENCES. 86(6)
In recent years, dietary fibers have attracted a lot of attention as they reduce calories and witness the glycemic index. In this study, wheat bran (WB) and mucilaginous seeds flour (Qodume Shirazi seeds [QSS], wild sage seeds [WSS]) as sources of in