Zobrazeno 1 - 10
of 110
pro vyhledávání: '"Atehnkeng, J"'
Autor:
Bandyopadhyay, R., Ortega-Beltran, A., Akande, A., Mutegi, C., Atehnkeng, J., Kaptoge, L., Senghor, A.L., Adhikari, B.N., Cotty, P.J.
Aflatoxin contamination of crops is frequent in warm regions across the globe, including large areas in sub-Saharan Africa. Crop contamination with these dangerous toxins transcends health, food security, and trade sectors. It cuts across the value c
Externí odkaz:
http://hdl.handle.net/10150/622460
http://arizona.openrepository.com/arizona/handle/10150/622460
http://arizona.openrepository.com/arizona/handle/10150/622460
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Matendo, RE, Imathiu, S, Udomkun, P, Mugumaarhahama, Y, Akullo, J, Ishara, J, Atehnkeng, J, Owino, WO
Publikováno v:
African Journal of Food, Agriculture, Nutrition and Development; Vol. 22 No. 3 (2022); 19801-19821
Aflatoxin and fumonisin contamination was assessed in different samples along the maize value chain in different territories of South Kivu province. Kabare and Ruzizi Plain were chosen as they represent two different agroecological areas where maize
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Donner, M.1 (AUTHOR), Atehnkeng, J.2 (AUTHOR), Sikora, R.A.1 (AUTHOR), Bandyopadhyay, R.2 (AUTHOR), Cotty, P.J.3 (AUTHOR) pjcotty@email.arizona.edu
Publikováno v:
Food Additives & Contaminants. Part A: Chemistry, Analysis, Control, Exposure & Risk Assessment. May2010, Vol. 27 Issue 5, p576-590. 15p. 2 Diagrams, 5 Charts.
Autor:
Atehnkeng, J.1,2 (AUTHOR), Ojiambo, P.S.1,3 (AUTHOR), Ikotun, T.2 (AUTHOR), Sikora, R.A.4 (AUTHOR), Cotty, P.J.5 (AUTHOR), Bandyopadhyay, R.1 (AUTHOR) r.bandyopadhyay@cgiar.org
Publikováno v:
Food Additives & Contaminants. Part A: Chemistry, Analysis, Control, Exposure & Risk Assessment. Oct2008, Vol. 25 Issue 10, p1266-1271. 8p. 1 Black and White Photograph, 3 Charts.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.