Zobrazeno 1 - 7
of 7
pro vyhledávání: '"Atchia, S"'
Autor:
Obioha, P., Ouoba, L.I.I., Anyogu, A., Awamaria, B., Atchia, S, Ojimelukwe, P.C, Sutherland, J.P, Ghoddusi, H.
The aim of this research was to identify the key lactic acid bacteria associated with the fermentation of dairy traditional fermented products for developing starter cultures for controlled fermentation. A total of 100 lactic acid bacteria (LAB) were
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=core_ac_uk__::342eb8081ffd4773a00009388c674a29
https://doi.org/10.1007/s42770-021-00461-y
https://doi.org/10.1007/s42770-021-00461-y
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Atchia, Sarah Miriam
In this work a number of yeast species were assessed for their potential in testing putative toxic and genotoxic compounds. Carbon tetrachloride (CCÍ4) was used as a model compound. Exposure of cells of Schizosaccharomyces pombe and Saccharomyces c
Externí odkaz:
https://ethos.bl.uk/OrderDetails.do?uin=uk.bl.ethos.384981
Autor:
Smith T; Department of Microbiology, Moyne Institute, Trinity College, Dublin, Ireland., Corcoran MC, Atchia SM, Williams GA
Publikováno v:
Biochemical Society transactions [Biochem Soc Trans] 1993 Nov; Vol. 21 (4), pp. 410S.