Zobrazeno 1 - 5
of 5
pro vyhledávání: '"Atasoy, Güler"'
Autor:
Dean, David, Rombach, Meike, Vriesekoop, Frank, Mongondry, Philippe, Le Viet, Hoa, Laophetsakunchai, Sirasit, Urbano, Beatriz, Briz, Teresa, Xhakollari, Vilma, Atasoy, Güler, Turhan, Mahir, Chrysostomou, Stavroula, Hadjimbei, Elena, Hassan, Hussein, Bassil, Maya, Arnala, Sanna, Głąbska, Dominika, Guzek, Dominika, van den Berg, Sophie, Ossel, Lilian
Publikováno v:
Foods; Oct2024, Vol. 13 Issue 19, p3152, 14p
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Atasoy, Güler
Triticeae familyasında bulunan protein fraksiyonu olan gluten bazı bireylerde tolere edilemez. Bu nedenle bu bireyler gluteni diyetlerinden çıkararak glutensiz beslenmektedir. Glutensiz gıda, Gluten İntoleransı Olan Bireylere Uygun Olan Gıdal
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=od_____10208::67ddf6103d38d0d07879f2313801726e
https://acikbilim.yok.gov.tr/handle/20.500.12812/335297
https://acikbilim.yok.gov.tr/handle/20.500.12812/335297